Panni sajt
Sajtos bolt

R-703 (Feta, Cheddar, Raclette)

Feta sajtkultúra

Raktáron

Személyes átvétel: Panni Sajtosboltja Budapest, XXII. ker. József Attila utca 1. Nyitva: hétfőtől-péntekig 9.00.-18.00 óráig

Szarkafészek Sajt -és Borház, Biatrobágy, Csillag utca 8., Nyitva: szerda, péntek 16.00.-18.30 óráig.

Boltjainkban nagy raktárkészlettel várunk mindenkit! Előrendelés nem szűkséges.

GLS házhoz szállítás: 24-48 órán belüli szállítás munkanapokon
szállítási költség: 1100 Ft + 300 Ft utánvét díj

Előre utalásnál nem kerül felszámolásra az utánvét díja!

1 120 Ft

A feta sajtkultúra mezofil kultúrák csoportjába tartozik, amely egy gyorsan savanyító baktériumot tartalmaz nem képez széndioxidot.
Ezért elsősorban zárt szerkezetű sajtokhoz, pl. Feta sajt, Cheddar sajt készítéséhez ajánlott.
Fagyasztott, szárított kultúra, Felhasználásaí:  kapszulát húzd szét és kevés langyos vízben vagy tejben oldd fel a kultúrát. Majd ezt az oldatot öntsd hozzá a tejhez, és alaposan keverd össze.
Hőoptimuma: 30–42 C ̊. A bekultúrázási arány, 10 liter tejhez 1 kapszula ajánlott. (0,2 g kultúra)
Összetvők:
Lactococcus cremolis
Lactococcus lactis
(Hansen, R-703 kultúrából)

Kapható kiszerelés:  5-10 vagy 20db kapszula, kapszulánként 10 liter tejhez.
Csomagolását tej és glutén mentes csomagoló üzemünkben végezzük.

Parmezán sajtkultúra
1 400 Ft
Ementáli sajtkultúra
1 650 Ft
Krémsajt kultúra
920 Ft
Flora Danica
850 Ft

Új hozzászólás